Babagan awake dhewe

Waca Luwih >
Dongguan Moson technology Co., Ltd.

Dongguan Moson technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2012. Pabrik kasebut jembaré 6000 meter persegi. Dumunung ing tengah industri ekologi ing Dongguan, sing dikenal minangka pabrik dunia, lan dununge ana ing Qishi Township, Taman Industri Ekologis Timur. Pabrik kasebut jembar 3.500 meter persegi. Utamane nggawe, ngasilake, lan adol lampu hotel lan lampu omah, kabel listrik, aksesoris lampu, lan liya-liyane. Produk lampu kalebu ora diwatesi karo lampu lantai kain, lampu meja kain, lampu gantung kepala aluminium, lampu gantung besi, lampu lampu kulit kayu, memancing aluminium Lampu lantai, lampu gantung tali kepang, lsp; jinis produk aksesoris pencahayaan kalebu nanging ora diwatesi nganggo tali Teflon, tali listrik jalinan, lengen klambi, dhuwit jalinan tembaga, kabel colokan listrik, lampu lampu lan produk utama liyane. , Ngoperasikake macem-macem aksesoris pencahayaan, kabel listrik VDE / UL / SAA, kabel listrik lampu, kabel elektronik, kabel plug / switch, tali jalinan.